Abiznis

Delegacija Vlade UAE u posjeti Crnoj Gori

sultan
P
redsjednik Vlade Crne Gore Milo Đukanović primiće u srijedu, 12. juna 2013. godine, ministra ekonomije u Vladi Ujedinjenih arapskih emirata sultan Bin Saeed Al Mansoorija. Razgovori će biti održani u kabinetu predsjednika Vlade u 11.30 sati, saopšteno je iz Vlade.

Delegacija Vlade UAE u posjeti Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Ministar ekonomije sultan Bin Saeed Al Mansoori predvodi delegaciju Vlade Ujedinjenih arapskih emirata koja boravi u zvaničnoj posjeti Crnoj Gori, tokom koje će imati niz susreta na najvišem nivou sa predstavnicima Vlade Crne Gore, lokalne samuouprave i privrede.

Delegacija Vlade UAE prisustvovaće i svečanosti povodom završetka radova na Atlas Capital centru (zajedničkoj investiciji Atlas grupe iz Crne Gore i Capital Group iz Abu Dabija), kao isvečanom otvaranju ulice koja će nositi ime osnivača UAE šeika Zajeda. Svečanost će se održati ispred Atlas Capital centra u srijedu, 12. juna, u 9.30 sati.

Prvi mješoviti ekonomski komitet Crne Gore i Ujedinjenih arapskih emirata kojim će predsjedavati ministri ekonomije dvije zemlje Vladimir Kavarić i Sultan Bin Saeed Al Mansoori zasijedaće u Vili Gorica, u Podgorici, u četvrtak, 13. juna, u 9.00 sati.

Nakon zasijedanja, uslijediće bilateralni susreta dvojice ministara u 9.30 sati, kao i svečano potpisivanje Protokola o saradnji i izjave za medije ministara u 12.00 sati,saopšteno je iz Vlade.

 

 

 

 

Portal Analitika