Košarka

Seniorke u četvrtak putuju za Francusku

CrnogorskeKosarkasice
Ž
enska košarkaška reprezentacija u četvrtak putuje za Francusku, koja će od subote do 30. juna biti domaćin Evropskog prvenstva.

Seniorke u četvrtak putuju za Francusku
Portal AnalitikaIzvor

 

''Crvene'' će drugi put nastupiti na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta, nakon što su na prethodnom šampionatu u Poljskoj, prije dvije godine, ostvarile sjajan rezultat i osvojile šesto mjesto.

Neposredno prije polaska reprezentacije za Francusku, biće organizovana konferencija za novinare. Konferencija za novinare biće organizovana u upravnoj zgradi JP ''Aerodromi Crne Gore'', aerodrom Podgorica, multimedijalna sala u četvrtak, 13. juna sa početkom u 9 sati.

U pripremnom periodu, ''crvene'' su odigrale pet kontrolnih mečeva - osvojile su prvo mjesto na turniru ''Trofej Beograda 2013'' na kojem su savladale domaćina Srbiju i Kanadu, a doživjele poraz od Italije, dok su u dva duela protiv Hrvatske u Crikvenicama, ostvarile polovičan učinak.

Crna Gora na startu šampionata, u subotu (12.30 sati) će igrati protiv Slovačke. Rivali u grupi su još Turska i Ukrajina, a plasman u drugu fazu izboriće tri prvoplasirane selekcije iz grupe.

KSCG.ME

Portal Analitika