Politika

Vučurović: Lukšić uznemiruje javnost tvrdnjama o NATO

vucurovicluksicuok
Demokratska partija socijalista nema kao druge stranke program, viziju i političku ideju, već se u djelovanju isključivo oslanja na manipulacije, pritiske i zloupotrebe. To je za „Dan“ kazao portparol Nove srpske demokratije Jovan Vučurović, komentarišući stavove šefa diplomatije Igora Lukšića o potrebi da Crna Gora do narednih parlamentarnih izbora dobije poziv za ulazak u NATO.

Vučurović: Lukšić uznemiruje javnost tvrdnjama o NATO
Portal AnalitikaIzvor

- I ovo što je nedavno saopštio Lukšić takođe je u službi manipulacije, uz izvjesnu dozu političke paranoje. On papagajski ponavlja priče o ugroženosti Crne Gore, nekim referendumskim tekovinama, pa onda priziva NATO da brani državu, priča o tome kako je „DPS jedina odgovorna za opšti interes“- ocijenio je Vučurović.

Nakon svih ovih krupnih tema i riječi, kako je dodao, najmanje što javnost očekuje je da Lukšić ili premijer Milo Đukanović kažu ko to prijeti Crnoj Gori.

- Da li su oni u posjedu nekih tajnih informacija koje kažu da se nalazimo u nekoj opasnosti, ili sračunato unose nemir među građane što je već krivično djelo. Nije prijatno čuti iz vrha vlasti da državi treba „polisa osiguranja“ u vidu najjače vojne sile. NATO nikome ne može biti „polisa osiguranja“ jer se radi o agresivnom vojnom savezu koji po svijetu izaziva haos i smrt, i nikoga ne osigurava- rekao je funkcioner Nove.

 

 

Portal Analitika