Društvo

Bazar: Održan izbor za princa i princezu

1006bazar
U
tržnom centru "Bazar" održano finalno veče "Izbora za Princa i Princezu". Za princa je proglašen Jakša Blečić, a za princezu Teodora Prenkić. Prvi pratilac je Nebojša Tomić, a prva pratilja Janja Kaluđerović. Drugi pratilac je Filip Lopičić, a druga pratilja Mia Lopičić.

Bazar: Održan izbor za princa i princezu
Portal AnalitikaIzvor

Mis simpatičnosti je Lara Burzanović, a mister simpatičnosti je Andrija Boričić. Mis ljepote je Anja Milivojević, a mister ljepote je Miloš Veković.

Mis stajlinga je Anja Knežević, a mister styling-a Ognjen Rašović. Mis osmijeha je Anja Matović, a mister osmijeha Luka Ratković.

Mis frizure je Jelena Milačić, a mister frizure je Sanel Muratović. Mis sarma je Maša Popović, a mister šarma je Eris Muratović. Mis fotogeničnosti je Katarina Kostić, a mister fotogeničnosti je Draško Vujačić.

Pored učesnika, program su uljepšale i Lara Šćekić, Mia Jovanović, Anja Jovanović, Sara Gardašević, Jelena Dobričanin, i manekeni kulturnog centra "Beauty".

Žiri je bio u sastavu svima poznatih imena: Maja Maraš, Manja Gazivoda, Lazar Ilić, Kenan Osmanaj i Aleksandar Bulatović.

Portal Analitika