Društvo

Akcija „Iz dana u dan“ u Merkator Hipermarketu

1006merkatorok
M
erkatorova akcija „Iz dana u dan“, namijenjena potrošačima svih generacija i interesovanja, u Merkator Hipermarketu. Svake radne sedmice od ponedjeljka do petka, kupci imaju mogućnost da za sebe izaberu artikle na akciji shodno temi dana, saopšteno je Portalu Analitika iz ove kompanije.

Akcija „Iz dana u dan“ u Merkator Hipermarketu
Portal AnalitikaIzvor

Ponedjeljkom „Zdrav pravac“ tokom cijelog dana poklanja 10 odsto popusta na svježe cijeđene sokove, voćne salate i salate od povrća. Ovdje potrošači mogu naći svoj recept za dobro zdravlje, kupovinom cijeđenih sokova iz BIO i ECO programa, kao i i ukusnih salata od sjeckanog povrća.

„Slatki utorak“ je namijenjen svima koji vole da se slade. Tako da 11. juna, od 17 do 20 časova sve ljubitelje slatkog ukusa očekuje popust od 10 odsto na bombice i žerbo kocke.

U srijedu 12. juna je akcija „Po jutru se dan poznaje“. Za sve one koji vole da porane i doručkuju, od 8 do 11 ih očekuje 10 odsto popusta na jela iz pekare. Ove srijede na akciji su već prepoznatljiva pica Merkator i pita sa jabukama.

Četvrtak je dan za sve one koji nemaju kad da spremaju ručak uslijed brojnih obaveza ili pak nisu vični u kuhinji. Akcija „Ručak za ponijeti“ takođe donosi popust od 10 odsto u periodu od 13 do 16 sati. Akcija 13. juna donosi popust na pečene piliće, boraniju, pečeni svinjski vrat, grilovano povrće i rival salatu.

Svakoga petka, za prave domaćice i dobre kuvarice, Merkator poklanja „Recept za vikend ručak“, koji će osim u Hipermarketu biti i na Merkator Facebook stranici.

Merkator Hipermarket svake sedmice ima druge proizvode na akciji „Iz dana u dan“, kako bi zadovoljila želje i ukuse svih svojih potrošača.

Portal Analitika