Društvo

„Represent Communications“ proglašena za najbolju agenciju

0706agencijanagradaok
A
gencija „Represent Communications“, koja posluje i na tržištu Crne Gore, je odlukom Društva Srbije za odnose sa javnošću proglašena za najbolju agenciju u 2012. godini, saopšteno je Portalu Analitika iz nagrađene agencije.

„Represent Communications“ proglašena za najbolju agenciju
Portal AnalitikaIzvor

„Tim agencije Represent Communications dobio je još dvije nagrade. U kategoriji korporativne komunikacije za mala i srednja preduzeća pobjednik je projekat „Dijalogom do razumijevanja“ koji je agencija realizovala za kompaniju „Titan“. Projekat „Domaća inovativnost – globalna primjena“, koji su osmislili i realizovali kompanija „Strauss Adriatic“ i agencija Represent Communications pobijedio je u kategoriji komunikacija društveno odgovornog poslovanja.

Nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću najznačajnija je strukovna nagrada i prilika da se svake godine nagrade oni koji su tokom godine realizovali najuspješnije projekte. Posebnu težinu nagradi daje činjenica da je najboljima dodjeljuju kolege“, naglašava se u saopštenju.

Agencija „Represent Communications“ je drugi put zaredom osvojila ovu prestižnu nagradu.

Agencija posluje u okviru Represent sistema kojim rukovodi dr Borislav Miljanović, a u čijem sastavu posluje pet kompanija: „Represent Communications Beograd“, „Represent Communications Podgorica“, „Real time grupa“, „Bizlife“ i „Dkit“.

Portal Analitika