Svijet

Putin se razveo zbog seksi gimnastičarke?

07kabajeva1
V
ijest o razvodu ruskog predsjednika Vladimira Putina i njegove supruge Ljudmile malo koga je iznenadila u Rusiji. Putin je već godinama prinuđen da demantuje glasine o ljubavnim aferama, dok se sa suprugom praktično uopšte nije pojavljivao u javnosti. Ipak, jedno ime se u centru pažnje javnosti pojavljivalo češće nego ostala - zanosna mlada gimnastičarka Alina Kabajeva.

Putin se razveo zbog seksi gimnastičarke?
Portal AnalitikaIzvor


Ova glamurozna 30-godišnja sportistkinja jedna je od najuspešnijih ruskih gimnastičarki, sa dva olimpijska zlata i čak 14 titula svjetske šampionke.



Kada se 2007. godine povukla iz sporta, učlanila se u Putinovu stranku Jedinstvena Rusija, a ubrzo je postala zamijenica predsjednika državne Dume.



Ruski list "Moskovski korespondent" pisao je još 2008. godine da bi ona trebalo da se uda za Putina, što je on ljutito demantovao na konferenciji za novinare sa italijanskim premijerom Silviom Berluskonijem.



- Tu nema ni jedne riječi istine - rekao je Putin.



Glasnogovornica Aline Kabajeve odbila je da komentariše ove vijesti, odbacivši ih kao "besmislice".



07alina_

Ipak, glasine nisu nestale. Uskoro su se pojavile vijesti da Kabajeva ima sina s Putinom, iako je u intervjuu ruskom "Vogu" u januaru 2011. negirala da uopšte ima djece.



- Moj slatki mali nećak Arsenio upravo je postao član moje sve veće familije u Moskvi. Svi, naravno misle da je moj sin - rekla je ona.



U januaru 2013. pojavila se informacija da Putin osim sina ima i ćerku sa gimnastičarkom, koja je "u tom trenutku još bila beba". Putin je Kabajevu navodno tada poslao u njegovo odmaralište u Sočiju, na obali Crnog mora.



Ramzan Kadirov, predsjednik Čečenije, izgleda je poručio više nego što je trebalo kada joj je putem Tvitera tada uputio čestitku kao "prvoj supruzi", poželivši Ljudmili "dug život kao na Kavkazu".

tekst i foto: blic.rs

Portal Analitika