Društvo

Nagradna igra M:tela: Izvučena druga petorka

0606mtel
K
ompanija m:tel je ponosni sponzor Košarkaškog saveza Crne Gore i tim povodom je organizovala nagradnu igru za svoje korisnike. Navijački tim crnogorske košarkaške reprezentacije na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Sloveniji biće ojačan sa čak 25 dobitnika nagradne igre m:tel-a.

Nagradna igra M:tela: Izvučena druga petorka
Portal AnalitikaIzvor

Danas su izvučeni članovi druge od pet petorki navijačkog tima, a to su: Ljubomir Dizdarević iz Risna, Jelena Đurović iz Nikšića, Momčilo Salatić iz Herceg Novog, Mohamed Kalač iz Rožaja i Nikola Cvijović iz Pljevalja.

Nagrada obuhvata put za Ljubljanu, hotelski smještaj, karte za četvrtfinalne, polufinalne i finalne utakmice, kao i turistički aranžman obilaska Ljubljane, jezera Bled i Trsta.

Podsjećamo prepaid korisnike da dopune svoj račun sa 5 eura tokom ovog mjeseca kao i postpaid korisnike da do 15. juna plate telefonski račun i kandiduju se za drugu petorku navijača, koji će biti izvučeni 5. jula.

Prepaid račun se može dopuniti više puta u toku trajanja nagradne igre. Sve odgovarajuće dopune učestvuju u nagradnoj igri i povećavaju šansu za dobitak.

Nagradna igra je počela 01. aprila 2013. godine i završava se 31. avgusta 2013. godine kroz pet mjesečnih kola, u kojima će biti nagrađeno po pet dobitnika.

Više detalja o ponudi m:tel-a korisnici mogu saznati na sajtu www.mtel.me, ili na Facebook stranici Mtel Imate Prijatelje, kao i besplatnim pozivom na broj 1600.

 

Portal Analitika