Rukomet

Sandra Kolaković dobila otkaz

KolakovicSandra
P
oslije debakla u Francuskoj gdje su naše juniorke igrale kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i zauzele posljednje mjesto u društvu Portugala, Italije i domaćina, čelni ljudi RSCG reagovali su rigorozno i smijenili šefa stručnog štaba nacionalnog tima Sandru Kolaković, koja tako više neće biti ni trener Bisera.

Sandra Kolaković dobila otkaz
Portal AnalitikaIzvor

Tim iz Pljevalja se formirao kao državni projekat, u ovaj klub je uloženo dosta novca, a zauzvrat se nije dobilo ništa. Tačnije, plan je bio dobar – da se sve najbolje mlade rukometašice okupe na jednom mjestu, kako bi igrale u istom klubu, ali i za reprezentaciju, i to je trajalo tri godine, nakon čega je uslijedilo Svjetsko kadetsko prvenstvo u Baru, gdje su naše dame išle na medalju, a osvojile su samo 11. mjesto od 20 ekipa. Ceh za loš učinak iste generacije u Francuskoj platila je bivša rukometašica Budućnosti.

Njenu ulogu u juniorskoj selekciji i u Biserima preuzeće bivša reprezentativka Crne Gore Maja Savić koja je za samo pola godine preporodila kadetsku ekipu. (Handball.me)

Portal Analitika