Zabava

Nikola Đuričko sa Bredom Pitom na crvenom tepihu

0506bredNikolaDj
N
ikola Đuričko
prošetao je crvenim tepihom u Londonu i pozirao sa Bredom Pitom i Anđelinom Džoli na premijeri filma “World War Z”, prenosi Blic.

Nikola Đuričko sa Bredom Pitom na crvenom tepihu
Portal AnalitikaIzvor

Iako ima manju ulogu u ovom ostvarenju, bio je dio glamuroznog događaja.

Poslije ogromnog uspjeha koji je roman “World War Z” napravio širom svijeta, Holivud je u rekordnom roku napravio filmsku adaptaciju.

Film predvodi svjetski poznati glumac Bred Pit u ulozi imunologa Gerija Lejna koji je pozvan od američke vlade da spase svijet od zombi epidemije, a u ovom apokaliptičnom hororu Đuričko igra kopilota koji daje svoj doprinos ovoj borbi.

- Ne bih sada ništa o svemu ovome da pričam. Kad se vratim u Srbiju, možda onda - kratko je juče iz Londona rekao Nikola Đuričko.

Bredovu partnerku i glavnu žensku ulogu tumači Mireil Enos, koja je do sada uglavnom imala uloge u TV serijama, kao i manju rolu u “Gangsterskom odredu”, novom filmskom hitu sa Rajanom Goslingom, Šonom Penom i Emom Stoun.

Inače, Đuričko se sprijateljio sa parom Pit-Džoli prije tri godine snimajući “U zemlji krvi i meda”, Anđelinin rediteljski prvijenac, a nakon toga je sa suprugom i djecom posjetio London, gdje je bio gost najslavnijeg holivudskog bračnog para.

S obzirom na to da producentska kuća Breda Pita stoji iza ovog ostvarenja, ne čudi što je Nikola angažovan u ovom projektu.

Interesantno je da je studio „Paramaunt” vjerovatno smatrao da je politička pozadina filma previše teška za bioskopsku publiku, kada je u posljednjem momentu odlučio da preokrene priču i naknadno snimi novih 40 minuta koji su ubačeni u film.

Portal Analitika