Abiznis

Porto Montenegro na sajmu luksuznih nekretnina u Pekingu

pekingvok
Porto Montenegro je krajem prošle sedmice predstavio svoju ponudu na prestižnom događaju Luxury Property Showcase 2013 (LPS), koji je od 31. maja do 02. juna održan u Pekingu u Kini. Na najekskluzivnijem događaju ovog tipa u Kini, koji se bavi međunarodnim projektima luksuznih nekretnina, Crnu Goru je osim Porto Montenegra predstavio i Atlas Invest uz snažnu podršku Ambasade Crne Gore u Kini i Ambasadora Nj.E. Branka Perovića.

Porto Montenegro na sajmu luksuznih nekretnina u Pekingu
Portal AnalitikaIzvor

Luxury Property Showcase objedinjuje svjetsku ponudu luksuznih nekretnina, prestižnih, a eko-osvještenih projekata, uslužnih djelatnosti u oblasti investiranja i zdravlja, ali i mnoge svjetski poznate luksuzne brendove. Kroz bogat raspored gala koktela, seminara, predavnja, sastanaka i promotivnih aktivnosti, izlagači su se obratili medijima, ali i potencijalnim partnerima i kupcima.

Drugog dana događaja, Met Morli, viši marketing menadžer Porto Montengra održao je tridesetominutnu prezentaciju na temu “Crna Gora – najaktuelnija evropska destinacija za investicije”.

Luxury Property Showcase 2013 organizuje istoimena kompanija, uz podršku magazine Interior Design, Ovogodišnji šou je priređen u jednom od najluksuznijih zdanja u Pekingu, u hotelu Legendale, smještenom u samom centru grada, odmah preko puta Regent hotela, koji je ujedno i hotelski brend koji će se već sledeće godine naći u Porto Montenegru.

 

 

Portal Analitika