Fudbal

VOLKOV: Sada kreću prave pripreme!

VolkovCg2
C
rnogorska fudbalska reprezentacija od večeras je kompletna. Selektor Brnović ima sve igrače na raspolaganju, pristigli su Zverotić, Damjanović i Delibašić. Nakon dva dana odmora u Budvi, ’’sokoli’’ ponovo treniraju na Kampu Saveza na Starom aerodromu.

VOLKOV: Sada kreću prave pripreme!
Portal AnalitikaIzvor

’’Dobro je što smo konačno svi na broju. Mislim, da je dobro što smo već desetak dana zajedno pred meč, da malo osjetimo atmosferu, da što više budemo zajedno. I ova pauza je došla u pravi čas. Od danas počinjemo maksimalno ozbiljno da se pripremamo’’, poručio je Vladimir Volkov uoči večerašnjeg treninga.

Ukrajina je odigrala prijateljski meč sa Kamerunom koji je završen bez golova.

’’Nama je sada u glavi njihova posljednja kvalifikaciona utakmica sa Poljskom. Viđeli smo tada da su postigli dva gola iz dva šuta. Da nijesu postigli dva brza gola, pitanje bi bilo kako bi se završio taj meč. Ne obaziremo se puno na meč sa Kamerunom. Prijateljski mečevi su jedno, a kvalifikacioni drugo. Imaju kvalitet, i veoma su ozbiljna reprezentacija. To što smo mi njih dobili tamo, dobili smo ih jer smo taktički odigrali fenomenalno. Međutim, to mora da se zaboravi. Ova utakmica će sigurno imati neko novo lice, ali vjerujem u naš tim. Pokazali smo da možemo da ih dobijemo.’’

’’To je već izlizana priča, ali mi imamo igrače koji jednim potezom mogu da riješe meč. Mi kao ekipa moramo da djelujemo dobro na terenu. Ne smijemo pretjerano da se zalijećemo, jer su oni opasni iz kontri’’, poručio je Volkov.

Golman Mladen Božović uspio je da sačuva mrežu u prvom duelu sa Ukrajincima,

’’Imamo još četiri utakmice do kraja, ali ovu sa Ukrajinom mogu nazvati istorijskom. Imamo priliku da zabilježimo jako važnu pobjedu pred svojim navijačima. Mada, biće mnogo teško. Radi se o jako kvalitetnoj ekipi, koja je to pokazala i na Vembliju. Bio bih zadovoljan i sa bodom, ali idemo na pobjedu. Dosta toga zavisiće i kako se otvori meč. Igrali su sa Kamerunom bez golova, i u srijedu ćemo gledati taj meč. Imaju par opasnih igrača, kao što su Konopljanka Gusev, Jermolenko. Očekujem tvrdu utakmicu, sa malo golova’’, naglasio je golman naše selekcije.

Portal Analitika