Društvo

Ministar Gvozdenović na sastanku Savjeta stranih investitora

1605branoG
M
inistar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović učestvovaće na sastanku Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori, koji će se održati sjutra, 04. jula, u hotelu Splendid u Bečićima, saopšteno je iz Vlade.

Ministar Gvozdenović na sastanku Savjeta stranih investitora
Portal AnalitikaIzvor

Prisutnima će se, u uvodnom djelu sastanka, osim ministra Gvozdenovića obratiti i predsjednik Skupštine i Odbora direktora Savjeta stranih investitora u Crnoj Gori i izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Rudriger Šulc.

Savjet stranih investitora u Crnoj Gori je osnovan 2009. godine kao nevladina i neprofitna organizacija od strane Crnogorskog Telekoma, KAP-a, Daido Metala Kotor, NLB Montenegro banke i Montenegro Stars Hotel Group.

Glavni cilj ovog udruženja je unaprijeđenje investicionog ambijenta i pružanje podrške poslovnom razvoju u Crnoj Gori, promovisanje komunikacije i stalnog dijaloga sa zvaničnim institucijama Crne Gore, kao i korišćenje te saradnje za prevazilaženje potencijalnih problema. Cilj je takođe uklanjanje prepreka poslovanju sa kojima se suočavaju strani investitori, te promovisanje interesa međunarodne poslovne zajednice u Crnoj Gori.

 

 

Portal Analitika