Politika

SL sjutra kod Konjevića, EK i OEBS-a

srpska_lista
P
redsjednik Srpske liste Dobrilo Dedeić uručiće sjutra šefu Evropske unije u Podgorici Mitji Drobniču i ambasadoru Organizacije za evropsku bezbjednost i saradnju Lubomiru Kopaju dio dokumentacije o izbornoj krađi nad Srpskom listom i javne pozive na koje su ostali nijemi Ministarstvo za ljudska i manjinska prava i privatna Izborna komisija Srpskog nacionalnog savjeta, saopšteno je iz SL.

SL sjutra kod Konjevića, EK i OEBS-a
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, Srpska lista zatražiće sjutra prijem kod ministra unutrašnjih poslova Raška Konjevića povodom ''torture koju naši elektori trpe od strane lica koja navodno u ime ministarstava u Vladi Crne Gore, navodno uključujući i Ministarstvo unutrašnjih poslova, pokušavaju da ubijede naše elektore da se odreknu od učešća na Izbornoj Skupštini za sastav novog saziva Srpskog nacionalnog savjeta''.

Suštinski, riječ je o licima iz tzv. Izborne komisije Srpskog nacionalnog savjeta koja, pozivajući se na navodni ili stvarni ,,amin'', Ministarstva za ljudska i manjinska prava, prijete elektorima SL, iznose ili izmišljaju podatke koji su zaštićeni Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, nude im pare za javno odricanje od kandidatura i prijete im podmetnutim i falsifikovanim potpisima, zaključeno je u saopštenju.

 

Portal Analitika