Društvo

Dinamitom na auto šefa barske policije?

0206blok9
N
epoznate osobe su juče ujutro bacile dinamit ispred zgrade u Bloku 9 u Podgorici, u kojoj živi šef barske policije Miloš Radulović, piše današnja štampa.

Dinamitom na auto šefa barske policije?
Portal AnalitikaIzvor

Naprava je eksplodirala na parkingu u neposredoj blizini Radulovićevog „ford mondea“ koji nije mnogo oštećen. U bombaškom napadu nije bilo povrijeđenih.

Detonacija je probudila mještane Bloka i Tološa, a mogla se čuti i na drugom kraju grada. Inspektori podgoričke policije nedugo nakon eksplozije, izvršili su uviđaj na licu mjesta. Prema pisanju štampanih medija, juče u toku dana deset osoba iz Bara i pet iz Podgorice je privedeno na informativni razgovor.

Policija sumnja da je za napad odgovorna jedna od kriminalnih grupa iz Bara, ali ne odbacuju i druge opcije. Dva dana prije eksplozije u Bloku 9, u Baru su uhapšeni Nikola Vujović (24) i Aleksandar Jelenić (24) iz tog grada, pripadnici grupe Šćepana Bujića, koji se sumnjiči da je u februaru ove godine ubio braću Dejana i Ljubomira Gojačanina.

Jelenić i Vujović su uhapšeni zbog napada na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Oni su u petak privedeni kod istražnog sudije u Baru Nikole Strugara, koji im je odredio pritvor od osam dana.

 

Portal Analitika