Svijet

VIDEO: Objavljene šokantne fotografije iz kuće Oskara Pistorijusa

oskar
N
a internetu su se pojavile prve fotografije unutrašnjosti kuće južnoafričkog paraolimpijskog šampiona Oskara Pistorijusa, koji je osumnjičen za brutalno ubistvo svoje djevojke Rive Stejnkamp, počinjeno u noći uoči ovogodišnjeg Dana zaljubljenih 14. februara. Na fotografijama se vide oštećena vrata kupatila, rupe od metaka, krvavi wc šolja i pod.

VIDEO: Objavljene šokantne fotografije iz kuće Oskara Pistorijusa
Portal AnalitikaIzvor

Istražitelji su mrlje krvi pronašli po cijeloj kući, uključujući one na zidu i kauču u prizemlju, što sve ukazuje da se tu desio obračun na život i smrt.

Tužioci su tvrdili da je Pistorijus ubio devojku nakon svađe, dok se paraolimpijski atletičar, koji je dve nedelje kasnije pušten uz kauciju i treba da se ponovo pojavi na sudu u junu, branio time da je mislio da je ona provalnik i da ju je ubio slučajno.

okoskarPistorijus je pucao četiri puta kroz vrata, primetio da Riva nije u krevetu i razvalio vrata kupatila palicom za kriket. Manekenka je ubijena s tri hica, jedan od metaka završio je u laktu i slomio joj ruku, jedan ju je pogodio u desnu stranu glave, iznad uva, a treći u kuk.

Tabloidi su pisali da je svađa započela zbog Rivinog odnosa s Fransoa Hogardom, njenim bivšim dečkom i prijateljem Pistoriusa. Navodno je Pistorius pobijesneo, a Riva je pokušala da ga smiri, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hogarda.

- Tokom svađe, ona je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobesneli Pistorius je najprije udario devojku po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka - tvrdio je američki "Nešnel inkvajerer" koji se pozivao na izvor u južnoafričkoj policiji.

 

 

 

Portal Analitika