Rukomet

Kaća predstavljena u Đeru – zadužila opremu i audi

KacaBulatovicDjer
P
o mišljenju mnogih rukometnih stručnjaka najbolja rukometašica na planeti – Katarina Bulatović, danas je i zvanično predstavljena u Đeru, tako da će definitivno aktuelni šampion Evrope sledeće sezone imati još kvalitetniju ekipu.

Kaća predstavljena u Đeru – zadužila opremu i audi
Portal AnalitikaIzvor

Rukometna Evropa drhti, Đer je bez dileme postao drim tim, a da li će neko uspjeti da ga makar u naredne dvije godine skine sa trona ostaje da se vidi.

“Zadovoljna sam, dolazim u veliki klub sa najvećim ambicijama i to je ono što sam i htjela s obzirom da želim osvojiti još trofeja. Smatram da sam napravila pravi izbor, a iako je nedavno završena sezona, mogu reći da jedva čekam da počnu obaveze u Đeru kako bih na pravi način osjetila pozitivnu atmosferu koja vlada u ovom klubu”, kazala je kratko nakon predstavljanja u Đeru naša reprezentativka.

KacaAudi
Ljevoruka bombarderka je zadužila dres sa brojem 32, a zatim i plavi audi koji je generalni sponzor Đera.

Dovođenjem najskuplje igračice na planeti čelni ljudi Đera su poslali jasnu poruku svim rivalima šta žele naredne sezone.

“Doveli smo igračicu kojoj se divi čitav rukometni svijet i to je za nas ogromno pojačanje. Dugo smo je željeli, a konačno smo je i dobili. Sa njom će biti sve mnogo lakše i nadam se da će opravdati ono zbog čega je saradnja i napravljena”, kazao je Erno Kelečenji, predsjednik Đera.

(Handball.me)

Portal Analitika