Društvo

Pritvor za taksistu zbog saobraćajke kod tunela Ivica

tunel
T
aksisti iz Novog Sada Zoranu Jovoviću (44), učesniku saobraćajne nesreće kod tunela Ivica, određen je jednomjesečni pritvor zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.

Pritvor za taksistu zbog saobraćajke kod tunela Ivica
Portal AnalitikaIzvor

Jovović je u nedjelju oko 19 sati u blizini tunela Ivica, upravljajući vozilom marke Fiat bio učesnik saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli državljani Srbije Marko Ignjatović(25), Nada Karakašić(44) i Neda Popović(26), koji su bili njegovi saputnici.

Sudija za istrage Osnovnog suda iz Žabljaka Rajko Šibalić, saslušao je u utorak u pljevaljskoj bolnici Jovovića i odredio mu pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izvršio teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, prenosi portal Vijesti.

Navodi se da sudska mjera traje od danas kada je isteklo zadržavanje koje mu je odredio nadležni državni tužilac.

Šibalić nije saopštio podatke iz Jovovićeve izjave, a nakon konsultacija sa ljekarima određena mu je pritvorska mjera koja će se izvršiti u bjelopoljskom zatvoru.

U saobraćajnoj nesreći teško je povrijeđen i drugi učesnik nesreće, Žabljačanin Milenko Ćosović(31) koji je upravljao Pasatom i čeono se sudario sa vozilom novosadskih tablica.

On je zbog povreda opasnih po život prevezen u Klinički centar u Podgorici gdje se oporavlja.

U Fiatu se nalazila i Jovovićeva supruga Biljana (41) koja se, nakon hirurške intervencije, uspješno oporavlja pa će danas sa intenzivnje njege biti premještena na odjeljenje. (Mina)

 

Portal Analitika