Politika

Brajović: Uradićemo ono što je najbolje za Crnu Goru i SDP

ivanbrok
Stav Socijaldemokratske partije (SDP), povodom izjava njenog poslanika Džavida Šabovića, biće ono što usvoje kao konačan stav Predsjedništvo i Glavni odbor te stranke, kazao je njen funkcioner Ivan Brajović.

Brajović: Uradićemo ono što je najbolje za Crnu Goru i SDP
Portal AnalitikaIzvor

Odgovarajući na pitanje da li dijeli stav Šabovića o mogućnosti raskidanja koalicije sa Demokratskom partijom socijalista i stvaranja neke nove građanske snage, Brajović je rekao da je SDP partija slobodnih ljudi i pojedinaca, u kojoj se zna ko donosi odluke.

„Svi možemo da saopštimo mišljenje i to je poželjno, kao i da ukrstimo argumente. Naravno, nikada nijesmo imali jednouman stav oko nekih pitanja. U svakom slučaju, stav SDP-a povodom izjava Šabovića biće ono što usvoje kao konačan stav organi naše partije“, rekao je Brajović novinarima tokom posjete Nikšiću, javila je Mina.

Prema njegovim riječima, tokom 15 godina koalicije DPS - SDP imali su i „velike probleme, neslaganja i nerazumijevanja koje smo rješavali ili su ostalai nezatvoreni do kraja“.

- Vidjećemo šta će donijeti razgovor i o ovim pitanjima. Siguran sam da će obje partije, a za SDP pouzdano znam, uraditi ono što je najbolje za Crnu Goru i našu partiju, rekao je Brajović.

 

 

Portal Analitika