Fudbal

Falkao na pregledima u Monaku!

Falkako
A
tletiko Madrid dao je dozvolu Radamelu Falkau da pregovara sa Monakom i obavi medicinske preglede.

Falkao na pregledima u Monaku!
Portal AnalitikaIzvor

S obzirom da je tim iz Kneževine Kolumbijcu ponudio deset miliona eura po sezoni, očekivano je da Falkao narednih dana potpiše ugovor i od sljedeće sezone nosi dres Monaka.

Klub je već napravio dva velika transfera, iz Porta su stigli Džejms Rodriges i Žoao Mutinjo, pa bi izvjesni dolazak Falkaa predstavljao vrhunac.

Međutim, ono što ne ide u korist "Kneževa" je što su se ove sezone tek vratili u Ligu 1 i naredne neće igrati u Evropi.

Tako će 27-godišnji Falkao morati da sačeka još jednu godinu da zaigra u Ligi šampiona, đe je odigrao samo jednu sezonu, 2009-2010 sa Portom.

Falkao vjerovatno nije mogao da bira đe će da pređe, kao što je to bio slučaj i sa njegovim neočekivanom dolaskom u Atletiko, jer o njegovoj sudbini odlučuje, još otkad je bio član River Plejta, kompanija Dojen sports (Doyen Sports), koja posjeduje prava na 55% njegovog ugovora, a koja je usko povezana sa agentom Horheom Mendesom, čovjekom čiji su klijenti između ostalih Kristijano Ronaldo, Anhel Di Marija, Pepe, Nani i naravno Falkao.

Pored njega, u Kneževinu bi uskoro mogao da stigne i golman Barselone Viktor Valdes, a navodno je velika želja Dimitrija Ribolovljeva, vlasnika kluba, i kapiten Srbije Branislav Ivanović. (B92.net)

Portal Analitika