TV / Film

Lazar Ristovski suparnik Pirsa Brosnana u novom filmu

2705lazarR
P
oznati glumac i reditelj Lazar Ristovski igra jednu od glavnih uloga u filmu „Novembarski čovjek“, sa Pirsom Brosnanom. Kako „Novosti“ saznaju, Ristovski će na velikom platnu oživjeti glavnog negativca, kandidata za ruskog predsjednika koga CIA ubija, jer im ne odgovara takva ličnost na čelu Rusije.

Lazar Ristovski suparnik Pirsa Brosnana u novom filmu
Portal AnalitikaIzvor

Ristovski je i sam ranije govorio da su uloge „loših momaka“ inspirativne kako za glumca, tako i za gledaoce.

Ristovskom će ovo biti drugi put da igra sa jednim filmskim Džejmsom Bondom. Prije sedam godina imao je manju ulogu u „Kazino rojalu“ uz Danijela Krejga kao aktuelnog agenta 007. Ovoga puta, u kadru će biti sa Brosnanom, koji je Bonda igrao četiri puta.

Film „Novembarski čovjek“ režira Rodžer Donaldson, a osim Brosnana, glumačku ekipu čine Olga Kirilenko, Luk Brejsi, Dominik Kuper. Prve scene snimaju se na crnogorskom primorju (Petrovac, Perast, Herceg Novi), poslije čega se ekipa seli u Beograd.

Nekadašnji Džejms Bond ovom ulogom vraća se žanru špijunskog akcionog trilera. Brosnan igra penzionisanog operativca CIA, koji se vraća u službu kako bi se suprotstavio svom bivšem učeniku (Brejsi). Ova smrtonosna igra uključuje vrh CIA, ali i ruske predsjedničke kandidate. U trci sa vremenom, Brosnan mora da pronađe ženu (Kirilenko) koja jedina ima rješenja kako da spriječi veliku međunarodnu zavjeru.

Scenario za film, koji potpisuju Majkl Finč i Karl Gajdušek, zasnovan je na romanu Bila Grejndžera „Nema špijuna“. Riječ je o trinaestoj knjizi iz Grejndžerovog serijala „Novembarski čovjek“.

Portal Analitika