Region

Đilas: Ne plašim se ničega u životu

djilas
Č
lanovi DS-a kada izlaze u javnost trebalo bi manje da kritikuju stranku. Mnogi još ne mogu da prihvate da sam ja na čelu stranke, kaže Dragan Đilas.

Đilas: Ne plašim se ničega u životu
Portal AnalitikaIzvor

Predsjednik DS kaže da će vremenom svi prihvatiti da je on sada lider DS, i navodi da je ta stranka morala da se mijenja pošto je izgubila prethodne izbore.

Đilas kaže da to što ima više kandidata u trci za predsjednika Gradskog odbora DS u Beogradu ne znači da postoji raskol u stranci, već se radi o demokratiji.

Na pitanje da li se pribojava da bi mogla da bude pokrenuta istraga povodom trošenja novca prilikom izgradnje Mosta na Adi, Đilas kaže da se "ne plaši ničega u životu".

Nebojša Stefanović, predsjednik Skupštine Srbije, tvrdi da Srpska napredna stranka nije utihnula s pričom o istrazi utrošenih sredstava za Most na Adi, već da su dolaskom na vlast bili preokupirani drugim stvarima i da su se polako stvorili uslovi da i čuveni most dođe na red. U razgovoru za Kurir Stefanović je rekao da nema nedodirljivih i da će odgovarati svako ko se ogriješio o zakon, pa makar to bio i Dragan Đilas.

Đilas navodi da "ne komentariše pisanje Kurira".

"Sve što bilo ko izjavi u Kuriru za mene ne postoji. Most košta 160 miliona eura, svaki dinar se zna gdje je otišao, komisija izabrala idejno rešenje sa akademikom Hajdinom na čelu“, rekao je Đilas i dodao da je ponosan na taj projekat pošto su u Beogradu smanjene gužve, i da će ove godine biti gotove i sve pristupne saobraćajnice. (B92)

 

Portal Analitika