Muzika

PETKOVIĆ: Veliki koncert Tonija Cetinskog 30. maja u Pržnu

2605toniC429
T
uristička organizacija Budve drugu godinu zaredom organizuje manifestaciju “Brodet Fest” koja će se održati u četvrtak 30. maja u Pržnu, kazala je za Portal Analitika PR menadžer u TO Budva, Aleksandra Petković.

PETKOVIĆ: Veliki koncert Tonija Cetinskog 30. maja u Pržnu
Portal AnalitikaIzvor

Ona je istakla da je “kao jedno od najautentičnijih djelova naše obale, ribarsko mjesto Pržno, poznato po predivnoj pješčanoj plaži, restoranima, ribljim specijalitetima, najljepšem zalasku sunca” i da je to podstaklo organizatore na ideju o organizaciji Festivala, koji bi bio u službi promocije samog mjesta, ali i obogaćenja ponude u njemu u periodu predsezone.

ANALITIKA: Sto od programskog sadrzaja očekuje posjetioce festivala?

PETKOVIĆ: Manifestacija će biti otvorena svečanim defileom Gradske muzike Budve, u 18 sati. Nakon defilea, nastvaljamo sa bogatim muzičko-zabavnim i eno-gastronomskim programom:

18.30h - dječiji program ispred hotela "Maestral" - brojna iznenađenja za mališane uz animaciju umjetničke grupe "Alternacija" iz Novog Sada;

- priprema i podjela primorskog specijaliteta, brodeta, od strane Udruženja šefova kuhinja Crne Gore;

- degustacija lokalnih poslastica (ruštule, patišpanj i td.) i vina malih vinarija iz Crne Gore a to su: vinarija Zenta i vinarija Burić

- koncerti klapa "Škuribanda" i "Castel Nuovo"

20.30h - koncert grupe "Neon" iz Podgorice

21.45h - organiziovano puštanje lanterni duž cijele plaže

22.00h - Toni Cetinski

00.00h - vatromet

Brodet će se pripremati i u svim restoranima po specijalnim cijenama.

ANALITIKA: Koliko očekujete posjetilaca, i postoje li neke promjene u odnosu na prošlogodišnju manifestaciju?

PETKOVIĆ: S obzirom da smo ove godine obogatili i pripremili još sadržajniji program, I upriličili koncert jedne od najvećih zvijezda ex-Jugoslavije, Tonija Cetinskog, očekujemo veliki broj gostiju.

Interesovanje koje smo izazvali poslije samo jedne godine održavanja ove manifestacije je i više nego dobro, tako da su naša očekivanja pozitivna, a o broju posjetilaca možemo govoriti samo nakon manifestacije.

ANALITIKA: Koliki je budžet festivala i sa kim u saradnji je organizovan?

PETKOVIĆ: Manifestaciju organizujemo uz podršku privrednika i ugostitelja iz Pržna.

 

Portal Analitika