Društvo

Fond PIO: Odmor za penzionere u hotelu "Kula Damjanova"

24kula_damjanovaok
D
anas je u Plavu potpisan ugovor o saradnji između Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore, Saveza udruženja penzionera Crne Gore i hotela „Kula Damjanova”. Prema ugovoru penzioneri će u hotelu moći da borave sedam dana, a cijena aranžmana iznosi 130 eura.
Fond PIO: Odmor za penzionere u hotelu "Kula Damjanova"
Portal AnalitikaIzvor


Ugovor su potpisali Dušan Perović, direktor Fonda PIO Crne Gore; Branko Vešović, predsjednik Saveza udruženja penzionera Crne Gore i Olga Turković, direktorica hotela „Kula Damjanova”. Ugovorom su definisani uslovi pod kojima penzioneri mogu koristiti usluge ovog hotela, sa posebnim povoljnostima koje se odnose na cijenu smještaja.



Hotel „Kula Damjanova” je sagrađen na samoj obali Plavskog jezera. Penzionerima se u ovom hotelu nudi paket kojim je obuhvaćen sedmodnevni boravak na bazi punog pansiona, a smjene se organizuju u periodu od maja do novembra. Smještaj je obezbijeđen u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, kao i u dvosobnim i trosobnim apartmanima i kućicama i vilama. Kapacitet smještaja je 150 ležaja, koji su na raspolaganju penzionerima i članovima njihovih  porodica. Cijena dnevnog punog pansiona je 18,60 eura sa boravišnom taksom, odnosno cijena sedmodnevnog aranžmana iznosi 130,20 eura. Posebnu povoljnost predstavlja plaćanje u sedam jednakih mjesečnih rata, čija otplata počinje nakon okončanja boravka u hotelu, sa prvom narednom isplatom penzije.



Svi penzioneri zainteresovani za korišćenje usluga hotela „Kula Damjanova” mogu se obratiti udruženju penzionera opštine u kojoj žive.

Portal Analitika