Politika

Radulović: O zahtjevima opozicije Skupština će raspravljati 31. maja

branko2405
P
otpredsjednik Parlamenta iz redova Demokratskog fronta Branko Radulović kazao je da će se sjednica Skupštine Crne Gore na kojoj će se raspravljati o zahtjevima opozicije održati u petak 31. maja.

Radulović: O zahtjevima opozicije Skupština će raspravljati 31. maja
Portal AnalitikaIzvor

- Na dnevnom redu biće tri tačke od kojih je prva zaključci, druga fromiranje Anketnog odbora a treća lex specijalis. Sve smo se dogovorili i iduće nedelje ćemo pokušati da dođemo do konsenzusa kojim bi se prevazišla velika politička kriza u kojoj se nalazi Crna Gora. Što će biti i kako će biti vidjećemo u petak – rekao je Radulović nakon današnjeg kolegijuma Skupštine čija su tema bili zahtjevi koje je opozicije juče uputila Skupštini.

Radulović je rakao da su se poslanici DF-a pojavili samo danas na jednom ovakvom posebnom kolegijumu i da će učestvovati samo u radu odbora koji će razmatrati njihovi zahtjevi.

- Šprisustvovaćemo sjednici plenuma koja će biti posvećena našoj inicijativi. Što će dalje biti sa aktivnostima DF-a da li ćemo selektivno  ili potpuno bojkotovati rad parlamenta zavisi od toga kakve će odluke biti donešene – poručio je Radulović.

Šef poslaničkog kluba Pozitivne Mladen Bojanić rekao je da očekuje da će „SDP podržati većinu zahtjeva o kojima će se raspravljati na sjednici u petak”.

Portal Analitika