Fudbal

Prijava protiv Radulovića zbog vrijeđanja Savićevića

SavicevicDejjop
P
rotiv Predsjednika FK Čelik Ranka Radulovića biće podnijeta prekršajna prijava zbog uvreda koje je na utakmici Kupa Crne Gore izrekao predsjedniku Fudbalskog saveza Crne Gore Dejanu Savićeviću.

Prijava protiv Radulovića zbog vrijeđanja Savićevića
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopštila Uprava policije, Radulović je nakon gola Budućnosti prišao Savićeviću i u prisustvu policije ga vrijeđao. Policija navodi da je Radulović time prekršio član 7. Zakona o javnom redu i miru. Pored Radulovića orijavom će biti obuhvaćen i E.T. (38) iz Nikšića, koji je kišobranom gađao navijače koji su VIP ložu zasuli stolicama.

Neredi na zapadnoj tribini finalnog meča Kupa Crne Gore kulminirali su u 75. minutu. Prema podacima policije prvo je došlo do nereda u VIP loži, što je uticalo na narušavanje javnog reda i mira na zapadnoj tribini, kod prolaza ''D''. Kako navodi policija, do sada je identifikovano 20 navijača za koje se sumnja da su oštetili ili uništili inventar sportskog objekta, izazvali nerede, ugrožavali bezbjednost drugih učesnika sportske manifestacije ili unosili i koristili pirotehnička sredstva. Uprava policije je navela da je, zbog činjenice da se radi o utakmici visokog rizika, obezbjeđivala dolazak i odlazak navijača oba tima. Spriječeno je izazivanje nereda van stadiona. Policija navodi da organizator sportske priredbe ni u jednom momentu, tokom odigravanja utakmice, nije od policijskih službenika tražio udaljavanje gledalaca sa tribina stadiona.

Portal Analitika