Rukomet

Kup CG: Lovćen odbranio trofej

RKLovcenn
R
ukometaši Lovćena pobjednici su Kupa Crne Gore.

Kup CG: Lovćen odbranio trofej
Portal AnalitikaIzvor

Lovćen je na Cetinju, u finalnom meču, savladao Mojkovac 28:22 (15:11). To je cetinjskom timu peti trofej nacionalnog Kupa. Najefikasniji u cetinjskom timu bio Nemanja Grbović sa šest, dok je gol manje postigao Marković. U ekipi iz Mojkovca Antonije Turković i Ivan Vuković postigli su po četiri pogotka.

Gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović dodijelio je, Rukometnom klubu „Lovćen“ pehar namijenjen prvaku Crne Gore za takmičarsku sezonu 2012/13. Trofej je rukometašima najboljeg crnogorskog sastava dodijeljen u dvorani Sportskog centra, uoči finalnog susreta Kupa Crne Gore protiv „Mojkovca“- saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Bogdanovića.

” Odbrana naslova prvaka, uoči starta sezone, zacrtana je kao ključni cilj, no ovaj je uspjeh znatno veći kada se zna da je to ostvareno bez prvenstvenog poraza, odnosno bez izgubljenog boda. Zato, drago mi je što mogu reći kako je dominacija „Lovćena“ nastavljena i ove sezone, uz uvjerenje da će naš klub večeras odbraniti i ’duplu krunu’ – kazao je gradonačelnik Bogdanović nakon dodjele pehara.

Portal Analitika