Društvo

Krivična prijava protiv Baranina zbog sumnje da je silovao

hapsenjeok
S
lužbenici Ministarstva unutrašnjih poslova –Uprave policije, Područna jedinica Bar su, 18. maja 2013. godine, lišili slobode i podnijeli krivičnu prijavu protiv R.G. (46) iz Bara, zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo silovanje, saopšteno je iz Uprave policije.

Krivična prijava protiv Baranina zbog sumnje da je silovao
Portal AnalitikaIzvor

Naime, Dežurna služba Područne jedinice Bar je, 18. maja 2013. godine, obaviještena od Službe hitne medicinske pomoći iz Bara da je u njihove prostorije pristupila radi zahtijevanja ljekarske pomoći J.M. (28) iz Bara sa povredama na tjielu, koje je kako je navela zadobila prilikom silovanja počinjenog od njoj poznatog lica.

Policijski službenici su odmah po saznanju za događaj preduzeli aktivnosti na njegovom rasvjetljavanju, prikupili obavještenja, obavijestili Više državno tužilaštvo u Podgorici i lišili slobode R.G., zbog osnovane sumnje, da je počinio krivično djelo silovanje na štetu J.M.

Sumnja se, da je R.G., počinio pomenuto krivično djelo 18. maja 2013. godine, u ranim jutarnjim časovima, u svojoj kući u naselju Bjeliši –Bar, nekoliko časova nakon što je J.M. došla kod njega u kuću. Prethodno je R.G., kako se sumnja, zadao više udaraca J.M. u predjelu glave i tijela, upućujući joj prijetnje i savladavši njen aktivan otpor, sumnja se, prinudio je na obljubu.

Nakon lišenja slobode R.G. je, juče 19. maja 2013. godine u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, predat Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost.

 

Portal Analitika