Društvo

„Brodet Fest“ u Pržnu

2005-Przno
T
uristička organizacija Budve će, u subotu, 25. maja organizovati manifestaciju pod nazivom "Brodet Fest" u Pržnu.

„Brodet Fest“ u Pržnu
Portal AnalitikaIzvor

- Kao jedno od najautentičnijih djelova naše obale, ribarsko mjesto Pržno, poznato po predivnoj pješčanoj plaži, restoranima, ribljim specijalitetima, najljepšem zalasku sunca, podstaklo nas je na ideju o organizaciji Festivala koji bi bio u službi promocije samog mjesta, ali i obogaćenja ponude u njemu u periodu pred-sezone, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Ovo je već drugi put da se festival organizuje, a ove godine biti realizovan u saradnji sa privrednicima - restoranima i hotelima u Pržnom.

- Posjetioci će imati prilike da uživaju u raznovrsnom cjelodnevnom programu, uz veliki vatromet na kraju dana, navodi se u saopštenju.

Manifestacija će biti otvorena svečanim defileom Gradske muzike Budve, u 18h. Nakon defilea, biće izveden bogati muzičko-zabavni i enogastronomski program.

Program „Brodet Fest“-a:

18.30h - dječiji program ispred hotela "Maestral" - brojna iznenađenja za mališane uz animaciju umjetničke grupe "Alternacija" iz Novog Sada; priprema i podjela primorskog specijaliteta - brodeta, od strane Udruženja šefova kuhinja Crne Gore; degustacija lokalnih poslastica - ruštule, patišpanj i td. i vina; koncerti klapa "Škuribanda" i "Castel Nuovo".

20.30h - koncert grupe "Neon" iz Podgorice.

21.45h - organiziovano puštanje lanterni duž cijele plaže.

22.00h – koncert poznatog muzičara Tonija Cetinskog.

U ponoć – vatromet.

Brodet će se pripremati i u svim restoranima u Pržnu, i kao jelo dana biće na meniju po posebnim cijenama.

Portal Analitika