Društvo

MIHAILOVIĆ: Prikupljeno 7.500 potpisa

1405krisitna2
Z
akonodavni odbor trebalo bi danas  da raspravlja o amandmanima na predloženi Zakon o socijalnoj i dječjoj zaštiti. Iz Udruženja Roditelji poručuju da je do sada prikupljeno 7.500 potpisa protiv usvajanja Zakona.

MIHAILOVIĆ: Prikupljeno 7.500 potpisa
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici političkih partija poručili su ranije da će stav o Zakonu iznijeti tek kada vide kako će završiti njihovi amanmani. Isto čekaju i u Udruženju Roditelji,koje je pokrenulo akciju protiv usvajanja takvog prijedloga Zakona.

Predsjednica udruženja Kristina Mihailović kaže za Antenu M da su do sada prikupili 7.500 hiljada potpisa podrške, te da se njihovoj akciji priključilo oko 50 nevladinih organizacija, udruženja i sindikata.

- 7.500 građana je do sada podržalo naš Proglas koji se odnosi na Prijedlog Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti. Osim toga ovu inicijativu podržalo je preko 50 NVO, udruženja i sindikata. Skupljaćemo potpise i dalje, čekaćemo da vidimo kako će proći amandmani poslanika, šta će od toga proći šta ne. Još nijesmo odlučili šta ćemo preduzimati ali čekamo dan izjašnjavanja i tada ćemo predati treći put dopunjeni spisak građana, a da li ćemo osim toga nešto činiti,vidjećemo, kazala je Mihailović.

 

 

Portal Analitika