Region

Danilović stabilno, ljekari pokušavaju da mu spasu odsječeni palac

1905danilovic1
Z
dravstveno stanje Predraga Danilovića, predsjednika Košarkaškog kluba Partizan, je stabilno. Iako je imao više inetervencija, ne nalazi se u intenzivnoj njezi, već u sobi u Urgentnom centru, kazao je za Blic prof. dr Miljko Ristić, direktor Kliničkog centra Srbije.

Danilović stabilno, ljekari pokušavaju da mu spasu odsječeni palac
Portal AnalitikaIzvor

- Kada je primljen u Urgentni centar, Daniloviću je palac bio skoro pa amputiran. Mikrohirurzi su mu zašili palac i zadovoljni su kako je sve ispalo. Jutros je pomalo pomijerao palac, a da li će ga u potpunosti pomijerati još je rano za prognoze, s obzirom da je juče obavljena operacija - objašnjava prof. dr Ristić, koji je danas posjetio Danilovića.

1905danilovicBeogradski list podsjeća da je Danilović teško povrijeđen kada ga je poslije svađe i dvije tuče u kafani na Košutnjaku nožem u stomak ubo prijatelj Branko Filipović, zvani Fido. Napadač je juče u Urgentnom centru i posjetio bivšeg košarkaša kog je ranio, a zatim je u Policijskoj stanici Čukarica dao izjavu u prisustvu advokata.

Danilović je uboden u stomak i presječena mu je tetiva palca desne ruke, a po dolasku policije i Hitne pomoći, odbio je svaku saradnju. U policiji kažu da su ubrzo stupili u kontakt sa Danilovićevim prijateljem Filipovićem, sa kojim je prethodno veče bio u kafani.

Povrijeđenog Danilovića je posjetila i supruga, a ispred sobe u kojoj se oporavlja stoji obezbjeđenje, piše Blic.

Foto: blic.rs

Portal Analitika