Fudbal

Brnović u poneđeljak saopštava spisak reprezentativaca

BrnovicBrankoCG2
S
elektor „A“ selekcije Crne Gore Branko Brnović saopštiće u poneđeljak, 20. maja, spisak igrača na koje računa za kvalifikacionu utakmicu grupe H sa Ukrajinom.

Brnović u poneđeljak saopštava spisak reprezentativaca
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom u pres sali Gradskog stadiona u Podgorici biće održana konferencija za novinare sa početkom u 12 časova. Crna Gora, lider grupe H, takmičenje u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu nastavlja 7. juna na Gradskom stadionu u Podgorici. Meč sa Ukrajinom počeće u 20.30 časova.

U poneđeljak, 20. maja, u pres sali Gradskog stadiona biće održana konferencija za novinare povodom finalne utakmice nacionalnog Kupa koja će dva dana kasnije biti odigrana na Gradskom stadionu pod Goricom. Konferencija će početi u 12.20 časova, nakon konferencije za novinare selektora "A" reprezentacije.

Finaliste Kupa - Budućnost iz Podgorice i Čelik iz Nikšića - na konferenciji za novinare predstavljaće treneri i kapiteni ekipa. Finala utakmica Kupa Crne Gore za sezonu 2012/13. igra se u srijedu na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 20.30 časova.

Portal Analitika