Ostalo

Četiri zlata za crnogorske bicikliste

MTBBiciklizam
N
a ,,Beograd Openu 2013. u MTB-u koji je održan ovog vikenda na vrhu Avale kod Beograda crnogorski biciklisti postigli su verliki uspjeh osvajanjem čak 9 sportskih priznanja od čega 4 zlatne 3 srebrene i 2 bronzane medalje.

Četiri zlata za crnogorske bicikliste
Portal AnalitikaIzvor

Nastupilo je preko 120 biciklista iz velikog broja Biciklistickih klubova Srbije i Crne Gore. Na ovom veoma kvalitetnom i masovnom biciklistickom takmičenju Crnu Goru su predstavljali biciklisti bjelopoljskog ,,CICLOMONTA,, nikšićkog ,,NIK BAJKA,, i barskog ,,MORNARA,,, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Sa tri zlatne i jednom bronzanom medaljom najuspješniji su bili takmičari bjelopoljskog ,,CICLOMONTA,, dok su Nikšićani dominirali u ,,HOBYY kategorijama,,. Ni Barani nijesu ostali bez sportskih priznanja čiji je takmičar Nemanja Barjaktarović osvojio bronzanu medalju u kategoriji ,,MLADJI KADETI,,.

Zlatna medalja u kategoriji ,,HOBBY FUN,, pripala je Nikšićaninu Miloradu Nikčeviću.

Pravi podvih napravili su Bjelopoljci Armin Mulić pobjedom u konkurenciji ,,JUNIORI,, Milija Gojak u konkurenciji ,,STARIJI KADETI,, , i Ognjen Medenica u kategoriji ,,PIONIRI,, kao i Nikšićanka Nikolina Despotović kojoj je pripala srebrena medalja u kategoriji ,,ELITE,, -žene.

Odličan rezultat i dobru formu i ovoga puta je potvrdio najbolji crnogorski biciklista Demir Mulić iz bjelopoljskog ,,CICLOMONTA,, osvajanjem petog mjesta u kategoriji ,,ELITE,, i trećeg mjesta u kategoriji ,,UNDER - 23,, što unosi optimizam pred njegov nastup u dresu Crne Gore na Olimpijadi malih država koja će se održati od 26 maja do 02. jula 2013. godine u Luksemburgu.

Portal Analitika