Region

Danilovića napao Branko Filipović Fido, njegov blizak prijatelj

19danilovicok
V
ijest nakon koje se spekuliše ko stoji iza napada na proslavljenog košarkaša i predsjednika KK Partizan Predraga Danilovića, dobija svoj epilog. Danilovića nije napao niko od navijača Crvene zvezde, već je u pitanju je sukob između dvojice starih prijatelja, prvog čovjeka Partizana i velikog navijača “crno-bijelih”, Branka Filipovića zvanog Fido.
Danilovića napao Branko Filipović Fido, njegov blizak prijatelj
Portal AnalitikaIzvor


Filipović je, inače, vlasnik objekta “Kafanica”, u kome se sukob i dogodio.



Kako je potvrdila i portparolka Hitne pomoći

Nada Macura,

kulminacija cjelodnevnog rakijanja dvojice prijatelja najprije je iza ponoći bio verbalni sukob, nakon koga je Danilović dobio posjekotinu na glavi. Hitna pomoć je odmah izašla na teren, ali je Danilović odbio pomoć riječima:



- Meni nije potrebna Hitna pomoć!



Poslije toga Danilović se, prema riječima Macure, vratio u “Kafanicu”. U kafani se sukob s Filipovićem rasplamsao. Kako saznaje Telegraf, radile su pepeljare, čaše, flaše, sve što je dvojici drugara bilo pri ruci. U ovom trenutku nepoznato je da li je Danilović posječen nekim od noževa koji su se takođe nalazili na stolu ili polomljenom čašom.



U stanju koje su ljekari i MUP opisali kao opasno po život, Danilović se svojim kolima dovezao u Urgentni centar, gdje mu je ukazana pomoć.



U toku dana direktor Urgentnog centra

dr Zlatibor Lončar

saopštio je da je čelnik Partizana operisan i da se osjeća dobro.



Danilovića je posjetio i prvi potpredsjednik Vlade

Aleksandar Vučić

, kao i premijer

Ivica Dačić

, inače navijač crno-bijelih.



- Koliko znam, riječ je o tradicionalnoj srpskoj svađi među prijateljima – rekao je Dačić i najavio da će posjetiti i Vlada Divca, koji je nedavno imao problema s čirom.



Branko Filipović Fido

takođe je posjetio Danilovića u Urgentnom centru, piše Telegraf.


Portal Analitika