Zabava

Pirs Brosnan u Crnoj Gori

18pb
J
edan od najpoznatijih tumača lika filmskog detektiva Džemsa Bonda, Pirs Brosnan, doputovao je danas oko 11 sati na aerodrom u Tivat - saznaje  portal RTCG.me.

Pirs Brosnan u Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

Osoblje aerodroma bilo je oduševljeno zbog dolaska poznatog glumca i iskoristilo je priliku za zajedničku fotografiju. Tom prilikom Brosnan im je kazao da je došao u našu zemlju radi snimanja filma. Pod pretpostavkom da je Brosnan odsjeo u hotelu "Splendid", u kome obično odsjedaju ovako renomirani gosti, pozvali su vlasnika Žarka Radulovića, koji im je rekao da nema informaciju o Brosnanovom boravku u Crnoj Gori. U poznatom kotorskom hotelu "Forca mare" nijesu htjeli ni da potvrde, niti da demantuju informaciju o dolasku filmske zvijezde. Bilo kako bilo, Pirs Brosnan je tu i uskoro ćemo imati više detalja o njegovom boravku.

Inače, beogradski su mediji već javili da je Pirs Brosnan, koji je u nedjelju doputovao zbog snimanja filma "Novembar man",  sinoć  svečano obilježio ulazak u sedmu deceniju u novobeogradskom restoranu "Jerry".

Izvor: rtcg.me

 

 

Portal Analitika