Društvo

TERZIĆ: U utorak 21.maja u Ulcinju najveća studentska žurka

okterzic
U
utorak 21.maja u Ulcinju, biće održana najveća studentska žurka na plaži Aquarius. Organizatori očekuju prisustvo oko 2 500 osoba.

TERZIĆ: U utorak 21.maja u Ulcinju najveća studentska žurka
Portal AnalitikaIzvor

- Riječ je o najvećoj žurci organizovanoj na ovim prostorima. U pitanju je druženje sa kolegama, sa svih fakulteta iz Crne Gore, uz najbolju žurku pored mora, kaže za Portal Analitika jedan od organizatora Vesko Terzić.

Prema njegovim riječima, iz svih gradova Crne Gore biće organizovan prevoz sa autobusima visoke turističke klase.

- Iz autobusa direktno stižete na jednu od najljepših i najbolje uređenih plaža u Ulcinju – plaži Aquarius. Plaža se nalazi u neposrednoj blizini Male plaže na stjenovitom pojasu i udaljena je od nje oko 400 metara. Za dobru atmosferu biće zaduženi naši najbolji DJ-evi: DJ Kojo, DJ Bole, DJ Šminka i DJ Millok. Muziku uživo puštaće Rajo Simonović, objašnjava Terzić, koji za goste najavljuje brojna iznenađenja.

- Pored njih, posjetioci treba da očekuju gosta iznenađenja i razne igrice koje smo spremili samo za naše goste. Tu mislim na Miss mokre majce, takmičenje u ispijanju piva i karaoke, koje će organizovati naša voditeljka programa Sanda, navodi Terzić dodajući da su obezbijeđene specijalne promocije pica, piva, vodki, jegera...

Karte su u prodaji od 1. maja, a cijena iznosi 5 eura. Više podataka o žurci možete dobiti na Fejsbuk profilu Veska Terzića.

 

Portal Analitika