Društvo

Vilijams: Hitler je imao dvojicu dublera, a Tito nekolicinu

1705vilijamsok
N
akon 13 putovanja u Argentinu prikupio sam više nego dovoljno dokaza da je nacistički lider Adolf Hitler nakon Drugog svjetskog rata živio i umro u Argentini, a ne u bunkeru u Berlinu kako nas uči istorija, izjavio je novinar, publicista i koautor bestselera „Sivi vuk“ Džerald Vilijams u autorskoj emisiji „Živa istina“ novinara Darka Šukovića.

Vilijams: Hitler je imao dvojicu dublera, a Tito nekolicinu
Portal AnalitikaIzvor

 

„Generalno nemam običaj da sumnjam ili preispitujem istorijske činjenice. Međutim, ne postoje dokaze da je Hitler izvršio samoubistvo. Drugi svjetski rat je morao da se završi, a najlakši način je bio proglasiti Hitlera mrtvim. Forenzički dokazi govore da je Hitlerova lobanja ustvari pripadala ženi od 40-ak godina. To nije mgla biti Eva Braun, koja je tada bila u dvadesetim godinama. Rusi kažu da odavno imaju djelove Hitlerovog tijela, ali se ispostavilo da to nije njegova lobanja“, rekao je Vilijams

Napominjući da su tijela bračnog para Gebels identifikovana, naveo je da ne postoje fotografije zapaljenog tijela Adolfa Hitlera.

Postoji svjedočenje pilota koji je prebacio Hitlera iz Njemačke u Argentinu.  Kad smo istraživali za potrebe knjige, nismo znali da je pilot Baumgartner osuđen na pet godina zbog kolaboracije sa SS-om. Po izlasku iz zatvora mu se gubi svaki trag i očito su ga bezbjednosne službe sklonile od javnosti- ocijenio je Vilijams, uz opasku da je na samom kraju rata Treći rajh nestajao, a da je Sovjetski savez prepoznat kao nadolazeća sila kojoj se treba suprotstaviti.

Tvrdi da je nacističkim kapitalom dovedena Evita Peron na vlast u Argentini, te da je Argentina u poratnom periodu imala jaku nacističku partiju sa 300 hiljada članova.

-U sledećoj knjizi ćemo se podrobnije baviti tom temom. Morate pratiti tok novca. Njemačka marka je planirana još 1943. i zahvaljujući jakoj valuti kapital se vratio u Njemačku. Henri Ford i Rokfeler su intenzivno pomagali obnovu Njermačke. Ford je napravio trećinu kamiona koji su korišćeni za vrijeme i nakon rata, Kenedi i drugi američki predsjednici su često govorili o vladi iza zavjese, koja je blisko sarađivala sa nacistima do kraja 60-ih godina prošlog vijeka- rekao je Vilijams.

Prema njegovim podacima, Hitler je zajedno sa grupom ljudi kasno uveče 28. aprila 1945. napustio bunker u Berlinu. Tvrdi da su pošli u Hitlerove privatne prostorije, tunelima povezane sa podzemnim prolazom koje je vodilo do improvizovanog aerodroma.

-Tu ih je čekao Baumgartner, koji ih je poveo na granicu sa Danskom, odakle su drugim avionom transportovani na Kanarska ostrva u Španiji. Hitler je u Argentinu stigao brodom- naveo je vilijams.

Dodao je da je Hitler imao dvojicu dublera i da to nije ništa neobično,

-Tito ih je imao nekoliko, kao i Sadam Husein. Njegov dubler i dubler Eve Braun su ubijeni u bunkeru- rekao je Vilijams.

Istakao je da je njegova knjiga „Sivi vuk“ najviše šokirala Njemce, iako u toj zemlji još nije prevedena.

 

Portal Analitika