Rukomet

Najperspektivniji crnogorski rukometaš neće više igrati za našu državu

RukoemtnaLopta
N
ajperspektivniji rukometaš kojeg naša zemlja ima, sedamnaestogodišnji pivot Jovo Damjanović, igraće za reprezentaciju Katar u narednih pet godina, pišu Dnevne novine.

Najperspektivniji crnogorski rukometaš neće više igrati za našu državu
Portal AnalitikaIzvor

Damjanović je juče stigao iz Dohe đe je sve dogovorio, a već za mjesec dana vratiće se u bogatu zemlju kako bi se pridružio timu – El Džesiju, čije će boje braniti u narednih pet sezona. Iz Sutjeske u zemlju na Bliskom istoku ide bez obeštećenja.

''Boravio sam nekoliko dana u Dohi i brzo smo sve dogovorili. U narednih pet godina ću igrati za njihov lokalni klub koji pravi odličnu ekipu, ali i za reprezentaciju Katara. Morao sam se odlučiti na ovaj korak zbog svoje karijere. Svjestan sam da u Crnoj Gori ne mogu da napredujem na način na koji želim, a pritom finansijska situacija u mom klubu je veoma loša, tako da smatram da sam donio pravu odluku'', kazao je Damjanović za Dnevne novine.

Katarci su zainteresovani i za osamnaestogodišnjeg desnog beka Cepelina Borka Cuparu. On će mjesec dana boraviti u njihovoj prijestonici, kada će imati zadatak da ubijedi najtrofejnijeg trenera na svijetu Španca Balera Riveru da je on kadar za juniorski drim tim.

Portal Analitika