Fudbal

PSŽ: 100 miliona eura za Ronalda!

Ronaldddo2
P
ari Sen Žermen navodno sprema ponudu Real Madridu za Kristijana Ronalda vrijednu 100 miliona eura, uz godišnju platu za Portugalca od 18 miliona.

PSŽ: 100 miliona eura za Ronalda!
Portal AnalitikaIzvor

Posljednjih neđelja spekuliše se o eventualnom povratku Ronalda u Mančester Junajted, mada je on na posljednjem meču pokazao navijačima da će ostati na Santjago Bernabeu.

Ipak, njegova izjava iz septembra kada je rekao da je "nesrećen u Madridu", te odugovlaćenje potpisivanja novog ugovora, pokrenula su glasine o njegovom odlasku iz Madrida.

Sve se češće spekuliše od povratku u Junajted koji ga je prodao Realu za 96 miliona eura prije četiri godine, a posljednjih dana se pojavila vijest da je grupa navijača šampiona Engleske pokrenula akciju skupljanja po 10 funti kako bi pomogli klubu da aktiviraju otkupnu klauzulu od 100 miliona eura i vratili ga na Old Traford.

Međutim, Junajted je očigledno dobio konkurenciju u PSŽ-u kojem nije potreban doprinos navijača kako bi platio rekordan transfer za Ronalda, u želji da sljedeće sezone napravi iskorak u Ligi šampiona, prenosi pariski dnevnik L'Ekip.

Francuski sportski list smatra da je PSŽ favorit u slučaju prodaje Ronalda, jer je Real Madrida zainteresovan za trenera "svetaca" Karla Ančelotija. (B92.net)

Portal Analitika