Abiznis

Luštica Development realizuje projekat po planu

lustica
P
ovodom početka izgradnje prvog apartmanskog naselja u budućoj marini u okviru projekta Luštica Bej, kompanija Luštica Development AD organizovaće konferenciju za medije u subotu, 18. maja, u 13.00 časova, u press sali kompanije, u Radovićima, u Tivtu.

Luštica Development realizuje projekat po planu
Portal AnalitikaIzvor

Na konferenciji će govoriti izvršni direktor kompanije Luštica Development Semjuel Mejer / Samuel Meyer, ministar održivog razvoja i turizma Branimir Gvozdenović i predsjednik Opštine Tivat Miodrag Kankaraš.

Po završetku konferencije, u budućoj marini u 13.30 časova biće upriličeno svečano postavljanje kamena temeljca za izgradnju apartmanskog naselja kojeg čini deset objekata sa ukupno 72 apartmana. Radi se o objektima D1 - D6 i C6

- C9 ukupne površine oko 8000 metara kvadratnih.

Pozivamo predstavnike medija da prisustvuju konferenciji i postavljanju kamena temeljca, nakon čega će biti priređen koktel za medije i zvanice.

U projekat Luštica Bay do sada je uloženo oko 27 miliona EUR. Pripremni građevinski radovi na projektu Luštica Bej počeli su u februaru prošle godine. Do sada su izgrađeni pristupni putevi, otvoreno golf vježbalište i raščišćen teren za svih 18 rupa budućeg golf igrališta. Za projektovanje golf terena angažovana je kompanija Geri Plejer Dizajn /Gary Player Design/

 

 

Portal Analitika