Muzika

VULIĆ: SSSR lobi bio jači, nadam se da su zadovoljni jadnici koji su nas minirali

okninaeuro
P
R crnogorske delegacije Eurosonga Sabrija Vulić napisao je na svom Fejsbuk profilu da je lobi bivših država Sovjetskog saveza bio jači i da je to razlog zbog čega ''Igranka'' nije prošla u finale tog takmičenja.

VULIĆ: SSSR lobi bio jači, nadam se da su zadovoljni jadnici koji su nas minirali
Portal AnalitikaIzvor

- Hvala svima koji su bili uz nas sve ove dane. Momci i Nina su bili sjajni. SSSR lobi je bio jači, napisao je Vulić na svom Fejsbuk profilu.

Crnogorski predstavnici hip hop sastav “Who See” i Nina Žižić i pored upečatljivog nastupa završili su takmičenje na 59. Eurosongu koji je sinoć počeo u švedskom Malmeu.

U završnici Eurosonga koji je na programu u subotu uspjeli su da se plasiraju predstavnici Moldavije, Litvanije, Islanda, Estonije, Bjelorusije, Danske, Rusije, Belgije, Ukrajine i Holandije, odnosno sve države bivšeg SSSR-a koje su bile u konkurenciji, bez obzira na veoma slab kvalitet pjesama.

okeurosong1Vulić se veoma oštro osvrnuo i na kritičare nastupa našeg predstavnika na Eurosongu.

- Nadam se da su sada zadovoljni oni jadnici koji su nas minirali svo vrijeme...Pozdrav svima iz Malmea, napisao je Vulić.

Crnogorska pop pjevačica Nina Žižić je svojim vokalnim sposobnostima oduševila sve uključujući i voditeljku britanskog Bi bi Sija koja je bila iznenađenja činjenicom da se crnogorski predstavnik i pored odličnih perfomansi nije plasirao u finale.

- Ljudi. Šta god i kako god, mi smo srećni što smo bili na visini zadatka i što smo imali i imamo takvu podrsku. Volim vas, napisala je na svom Fejsbuk profilu pjevačica Nina Žižić.

Sjutra je na programu drugo polufinalno veče u okviru kojeg će nastupiti predstavnici Letonije, San Marina, Makedonije, Azerbejdžana, Finske, Malte, Bugarske, Islanda, Grčke, Izraela, Jermenije, Mađarske, Norveške, Albanije, Gruzije, Švajcarske i Rumunije.

 

 

Portal Analitika