Zabava

Bred Pit: Anđelinina odluka je herojska

1505bred
V
ijest o dvostrukoj mastektomiji na koju se odlučila Anđelina Džoli kako bi umanjila mogućnost dobijanja raka dojke, obišla je svijet. Poznata glumica dobila je podršku od velikog broja žena širom svijeta, a hrabru odluku podržao je i njen partner Bred Pit.

Bred Pit: Anđelinina odluka je herojska
Portal AnalitikaIzvor

- Svjedočio sam njenoj odluci iz prve ruke, smatram Anđelinin izbor, kao i svih onih poput nje, apsolutno herojskim. Zahvaljujem se našem medicinskom timu na njihovoj njezi i pažnji. Sve što želim za nju je dug i sretan život s našom djecom i sa mnom. Ovo je sretan dan za našu porodicu, poručio je slavni glumac koji je poslao medijima svoje saopštenje, prenosi Dnevnik hr.

Nakon svega što je prošla, Anđelina je napokon odlučila i službeno reći da svojem dugogodišnjem partneru. 'Postalo im je važno da svoju vezu i službeno potvrde. A Anđelina je poručila i kako će se dogoditi prije nego li svi misle', poručio je izvor za Daily Mail.

Džoli je iznenadila svijet svojom odlukom o mastektomiji nakon što je saznala da je nositelj BRCA1 gena koji kod žena znatno povećava rizik od razvoja raka dojke i raka jajnika.

foto: vanityfair.com

Portal Analitika