Društvo

Policajac naredio uklanjanje dokaza kada je pretučen Admir Čolović?

1405-Vidikovac-Bar
P
rotiv policijskog službenika u Baru Jovana Đurđića (35) podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja, prenosi CDM.

Policajac naredio uklanjanje dokaza kada je pretučen Admir Čolović?
Portal AnalitikaIzvor

Takođe, krivična prijava je podnijeta i protiv M.B (23), šankera u restoranu "Vidikovac“ u Baru, zbog sumnje da je počinio krivično djelo sprečavanje dokazivanja.

Jovan Đurđić se sumnjiči da, 5. aprila, nije postupio prema ovlašćenjima i dužnostima na koja je bio obavezan kada je više osoba napalo policijskog službenika Admira Čolovića u restoranu “Vidikovac“.

- On nije zaštitio lica i imovinu i nije obezbijedio lice mjesta izvršenja krivičnog djela, saopšteno je iz Uprave policije.

Osumnjičeni je umjesto toga, naredio M.B. da ukloni tragove krvi i izlomljenog inventara sa lica mjesta, kao i da udalji goste – potencijalne svjedoke krivičnog djela. M.B. je postupio po njegovim naređenjima.

Jovan Đurđić i M.B. su predati Višem državnom tužiocu u Podgorici na dalju nadležnost.

Barani Goran Vukmanović (32),  Nemanja Obradović (25), Robert Kožar (25) i Velimir Vuksanović (25) optuženi su da su u noći između 6. i 7. aprila, u restoranu "Vidikovac" u Baru pretukli policajca Admira Čolovića.   Protiv njih se vodi sudski postupak u Višem sudu u Podgorici.

Portal Analitika