Fudbal

Ferguson: Bili ste uz mene, budite i uz Mojesa!

FergiKraj88
N
a oproštaju od Old Traforda, dosadašnji menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson imao je poruku i za igrače, ali i za navijače.

Ferguson: Bili ste uz mene, budite i uz Mojesa!
Portal AnalitikaIzvor

"Hvala svima koji ste ikada činili Mančester junajted, ne samo igrači i menadžement, nego i svi koji ste uvijek bili uz ovaj klub. Imao sam priliku da treniram neke od najboljih igrača, ali svi vi ste bili moje fantastično iskustvo"

"Moje penzionisanje ne znači da je ovo kraj moje saradnje sa Junajtedom. I dalje ću uživati uz ekipu, a malo manje patiti sa njom. Ali, kada se sjetite svih onih golova u posljednjim minutima, preokreta, čak i poraza, sve čega se možete sjetiti u vezi sa ovim klubom - govori koliko je on veliki. Hvala vam svima za to iskustvo. Trenirao sam sjajne igrače, ove sezone su na fantastičan način osvojili titulu, svaka im čast na tome", rekao je Fergi, a zatim se osvrnuo i na pojedince.

"Moram da odam počast Polu Skolsu, koji se danas penzioniše. On je nevjerovatan igrač, jedan od najboljih koji će ovaj klub ikada imati. Pol, želim ti lijepu penziju, iako znam da ćeš biti tu negdje, da mi dosađuješ", rekao je uz smijeh Fergi.

"Igrači, znate koliko ste dobri, znate koji dres nosite. Nemojte nikada ni jedno ni drugo da iznevjerite. Hvala i klubu koji je stajao uz mene svih ovih godina. Isto tako želim da svi stojimo uz našeg novog menadžera", rekao je budući direktor Junajteda, poželjevši tako na pravi način dobrodošlicu novom menadžeru, Dejvidu Mojesu koji stiže iz Evertona.

(Blicsport)

Portal Analitika