Politika

DANILOVIĆ: "Bože pravde" je naša, statutom određena, a DF je prihvatio "Odu radosti", himnu EU

1205danolovi
V
idno su se iznervirali svi koji ne mogu da prihvate činjenicu da Srbi u Crnoj Gori, našoj Crnoj Gori, postoje i imaju svoje političke predstavnike“, napisao je funkcioner Nove srpske demokratije Goran Danilović na Facebook profilu. „Na svu sreću nije ih mnogo, ali su bučni. Žao mi je ali... Postojimo i volimo trobojku - istu onu koju je cijela Crna Gora voljela 100 godina. Poštujemo sve što je za poštovanje ali volimo svoje. Valjda nam nećete i to pisati u grijeh?“, napisao je Danilović.
DANILOVIĆ: "Bože pravde" je naša, statutom određena, a DF je prihvatio "Odu radosti", himnu EU
Portal AnalitikaIzvor


On kaže da Srbi u Crnoj Gori poštuju crnogorski, ali vole i svoj jezik.



„Grijeh? Poštujemo vaše ali sviramo svoju svečanu pjesmu! Opet smo opasni i grešni? Da. "Bože pravde" je naša, Statutom određena, svečana pjesma ali je i himna Republike Srbije - čini li je to opasnom i manje lijepom? Dajem Vam riječ da je nije napisao ni komponovao četnik. Nema nikakve veze, ni jednim dijelom sa, Sekulom Drljevićem!“, naveo je Danilović.



Kako je napisao, DF je prihvatio „Odu radosti“, himnu EU, za svoju.



„Smetamo li samo kad volimo svoje ili uopšte kad volimo? Ako nam je zabranjena ljubav prema ovim pjesmama i melodijama, što ne volite kad volimo da pjevamo i one kralja Nikole? Evo, može li od Perpera!?“, pita Danilović na svom statusu.

Portal Analitika