Zabava

Milionski ugovor za kćerku Toma Kruza i Kejti Holms!

1105suri
S
edmogodišnja Suri Kruz, koja predvodi sve liste najbolje odjevene djece poznatih, potpisala je ugovor vrijedan 1,5 miliona funti, prenose svjetski mediji. U prodaji će se tako naći prva modna kolekcija kćerke Toma Kruza i Kejti Holms jednostavno nazvana Suri, a u svemu će joj pomagati majka i stilistkinja Džin Jang.

Milionski ugovor za kćerku Toma Kruza i Kejti Holms!
Portal AnalitikaIzvor

Kolekcija sedmogodišnje djevojčice biće puštena u prodaju ove jeseni u njujorškim prodavnicama, a ako se ovaj potez pokaže uspješnim, njen brend proširiće se i u ostale djelove Amerike.

- Ima samo sedam godina, ali jako je zanima odjeća. Iza nje je teška godina, a ona se nakon razvoda roditelja nevjerovatno brzo prilagodila životu bez oca u Njujorku. Ovo je lijep hobi za nju. Većina djevojaka sanja da može da napravi svoju odjeću. Njeni crteži sada će biti materijalizovani u kreacije - rekao je izvor, te dodao da je ta zamisao jako zanimljiva, te da jedva čeka da vidi kako će sve ispasti.

U Surinoj modnoj liniji biće svega - od haljina, topova, farmerki do cipela i modnih dodataka. Nastanak ove modne linije u planu je već od prošle godine, nakon što su brojne modne kuće slale ponude Kejti. Početna ideja je bila samo modni blog slavne djevojčice, no ideja je proširena nakon što se uvidjelo koliko Suri voli modu.

 

Portal Analitika