Svijet

SAD: Ženu usmrtila 4 pit bula

pitbulovivijest
J
edna šezdesettrogodišnja žena iz ruralnog predgrađaja Los Andjelesa preminula je, nakon što su je dok je džogirala, napala četiri psa pitbula.

SAD: Ženu usmrtila 4 pit bula
Portal AnalitikaIzvor

Kako je javila televizija Foks Njuz, žena je napadnuta dok je trčala u okrugu Litlrok, ali i pored toga što je Hitna pomoć brzo došla na lice mesta, ona je umrla na putu za bolnicu.

Prema rečima šerifa Džona Korine, druga žena koja je vozila u blizini gde se napad dogodio, vidjela je pse kako nasrću na žrtvu. Ona je pokušala da ih odvrati tako što je trubila, međutim psi su i dalje besomučno grizli ženu koja se nalazila na zemlji. 
Ona je tada pozvala policiju, čiji je patrolni auto ubrzo pristigao i tada je zamjenik šerifa koji se u njemu nalazio ispalio cio šaržer u pravcu pasa koji su se razbježali. 
Policija je nakon toga helikopterima pretražila mjesto gdje su psi viđeni, ali bez uspjeha. Takođe su pregledane i okolne kuće, međutim ni to nije dalo rezultate. 
Portparol susjedne opštine Palmdejl Džon Mlinar kaže da u ta mjesta ljudi često dovode kućne ljubimce koje više ne žele da imaju i ostavljaju ih u ruralnim djelovima gradića.

Portal Analitika