Vaterpolo

Aleksandar Radović ide iz Jadrana

RadovicAleksandar
S
elektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Ranko Perović saopštio je juče spisak igrača koji će se 15. maja pojaviti u Kotoru na početku pripreme za završni turnir Svjetske lige.

Aleksandar Radović ide iz Jadrana
Portal AnalitikaIzvor

Na spisku je devet imena, dok će se ostali priključivati po završetku klupskih obaveza. Prvi će opremu zadužiti Miloš Šćepanović, Aleksandar Radović, Radovan Latinović (Jadran), Dejan Lazović, Dragan Drašković, Ugo Kruzija (Budva), Miljan Popović, Nikola Marković (Primorac), Darko Brguljan (Al-Itihad).

Na spisku je, dakle, Darko Brguljan koji je propuštio dvije posljednje akcije nacionalnog tima, kao i Radović koji zbog oporavka od povrede ramena nije igrao ove godine. Kraj takmičarske sezone označio je novi odlazak iz matičnog kluba.

''Vjerovatno idem u drugi klub. Pričao sam o tome sa ljudima iz Jadrana, finansijska situacija je teška i svima je u interesu da nađem novi angažman. Još se ništa ne zna definitivno, ali želim da odem u klub koji će moći redovno da ispunjava finansijske obaveze'', kazao je Radović za ARENU.

Portal Analitika