Košarka

Zvezda povlači igrače iz reprezentacije?!

0905cz
U
Crvenoj zvezdi su teško prihvatili odluku Košarkaškog saveza Srbije, u kojoj su finalnu utakmicu juniorskog prvenstva protiv Partizana u Čačku, prekinutu zbog tuče, registrovali službenim rezultatom 20:0 za crno-bijele, prenosi Blic sport.

Zvezda povlači igrače iz reprezentacije?!
Portal AnalitikaIzvor

Zbog toga na Malom Kalemegdanu razmišljaju i o pokretanju krivične prijave protiv Dejana Tomaševića, potpredsjednika KSS zaduženog za takmičenje, zato što je, po njima, nasilno dodijelio titulu vječitom rivalu.

- Saopštenje komesara juniorske lige je nekompetentno i neusaglašeno sa zakonom o upravnom postupku, pa kao takvo za nas ne postoji. Mi ne priznajemo da je juniorski prvak Partizan, jer je Tomašević odlučio pobjednika nasilnim putem. Zvezda će poslije pravne analize i odluke Predsjedništva vjerovatno podnijeti krivične prijave protiv Tomaševića, komesara lige za mlađe kategorije Aleksandra Rašinca i ostalih učesnika u pravljenju grubog falsifikata i iznošenja neistina - kažu u klubu.

Uz to, Zvezda će vjerovatno povući svoje igrače i trenere iz svih reprezentativnih selekcija.

- Savez ne poštuje Crvenu zvezdu, to se vidi iz ovih odluka, ali na narednom sastanku predsjedništva tražićemo da se preispitaju naši odnosi sa KSS. Partizan u Kući košarke drži sve pod svojom kontrolom i preko potpredsjednika za takmičenje, Tomaševića, rade što hoće. Zbog toga će Zvezda preispitati svoje odnose sa KSS u smislu daljeg učešća naših igrača i trenera u reprezentativnim selekcijama - najavljuju na Malom Kalemegdanu.

 

Portal Analitika