Turizam

VIDEO: Od 2014. Porto Montenegro bogatiji za luksuzni hotel „Regent“

0805porto
P
redstavnici kompanije Adriatic Marinas i hotelskog lanca „Regent“, u saradnji sa partnerima sa kojima rade na projektu Regent Porto Montenegro hotela i rezidencija, obišli su danas gradilište hotela u Porto Montenegru i simbolično označili završetak radova, postavivši posljednju ciglu.

VIDEO: Od 2014. Porto Montenegro bogatiji za luksuzni hotel „Regent“
Portal AnalitikaIzvor

Ralf Olfec, generalni direktor Regent grupe kazao je da je radostan su grubi radovi privedeni kraju i što će Porto Montenegro od naredne godine biti bogatiji za još jedan svjetski resort.

- Ovo je fantastičan prostor. Već sada se može reći da kada bude završen, ovo će biti najbolji projekat u Evropi sa aspekta resorta, kazao je Olfec.

0805porto2
On je dodao da ovo stavlja Crnu Goru na atraktivnu turističku mapu, koja će turistima omogućiti da uživaju u sadržajima vrhunskog kvaliteta.

Mladen Miranović, član Borda direktora Adriatic Marines istakao je ovom prilikom da mu je drago da je i ovaj projekat podržan, te da je zahvalan svim onima koji su pružili pomoć.

- Na ljeto 2014. godine ovaj objekat će da zaživi punim životom, i sve što gradimo i radimo, zahvaljujući angažovanju stručnih ljudi, treba da zaživi. Naročito se zahvaljujem strateškom partneru Regent grupi, izjavio je Miranović.

0805porto3
Hotel “Regent”, vrijedan 55 miliona eura, sadrži 34 hotelskih apartmana i 49 privatnih rezidencija, koje će se izdavati u sklopu hotela u vrijeme kada ih ne koriste njihovi vlasnici.

Objekat ima podzemnu garažu, prizemlje i pet spratova, ukupne površine 19.800 kvadrata.

Svojom spoljašnjošću asociraće na venecijansku arhitekturu starih bokeljskih palata, dok dizajn luksuzne unutrašnjosti ranga pet zvjezdica potpisuje poznati italijanski dizajner Tino Zervudachi.

0805porto4
Pored luksuznih sadržaja, hotel “Regent” će sadržati kafe, eksluzivni restoran, biblioteku, prostore za konferencije, elitni SPA i bazen na posljednjm spratovima koji nude divni pogled na tivatsku marinu.

Preostale private rezidencije koje će poslovati u sastavu ovog hotela svojim vlasnicima donose i benefit – 30 odsto popusta na korištenje usluga bilo kojeg hotela lanca “Regent Hotel and Resorts” u svijetu.




 

Portal Analitika